Nu kommer det bli ett sånt där tråkigt inlägg utan bilder. Det har inte hunnits tid till att ta några bilder. Det har vart en intensiv helg må jag säga.

Idag kom Fia hit strax efter tio och vi satte igång med allt bestyr som skulle göras inför nästa veckas bröllop. Ojojoj säger jag bara. Vi har haft att göra. Vid halv åtta åkte Fia härifrån. Då var vi äntligen klara. Vilken tid det tog! Visst jag hade räknat med att det skulle ta lång tid. Men det tog längre än vad jag trodde. Fast iofs försvann 1½ timme då vi var tvungna att åka in till Skövde för att köpa patroner till Skrivaren vi hade fått låna.

Men bra blev sakerna vi gjorde så nu får vi hoppas att brudparet tycker detsamma. Jag hoppas de blir nöjda med det vi har gjort.

Gårdagen var jag borta från mina fina hela dagen. Jag var på Sommarland och fick massa information. Men vilket väder det var! Helt underbart! Solen sken hela dagen och det var varmt och gott! Jag hade minsann blivit lite brun när jag kom hem =)

Denna veckan ska det vara sämre väder. Det gillas inte! Jag får glädja mig åt att vi ska träna imorgon istället. Easyline står på schemat med en annan ledare igen. 3e ledaren vi ska testa nu. Ska bli spännande att se hur hennes pass är.