image

En vecka kvar på semestern o nu verkar det som att värmen faktiskt vill behaga komma. Jag är lite kluven hur jag tycker vädret på min semester har varit hittills. Helt klart hade jag ju velat ha kanonfin
t väder med mycket värme, men samtidigt har vi knappt vart hemma o är man inte hemma tycker jag bara de e jobbigt om det är för varmt. Det som är synd är väl att vattnet inte blir varmt om de inte är varmt ute. Men vi kan ju åka o bada trots att jag jobbar sen. Kan ju åka o ta ett kvällsdopp. Så jag är nog rätt nöjd ändå med vädret som varit. Inget jag stör mig på i alla fall. Dessutom så har jag ätit kolhydrater i två veckor så känner mig som en uppsvälld valross och då är inte sommarkläderna så bekväma att ta på sig.

Idag har vi haft en heldag ute i trädgården. Barnen leker för fullt. Jag borde städa inne men har ingen lust att gå in från detta fina vädret. Älsklingen är iväg på klassåterträff med klassen från nian. Jag hoppas att de får kul. 13 år sedan redan. Tiden går otroligt fort.

Igårkväll hade vi lite spelkväll. Blev dock bara två spel spelade o sen satt vi o tjötade. Det var en trevlig kväll o snart blev det läggdags. Jag somnade som en stock o vaknade inte förrän vid nio. Så himla skönt. Nora o Nikki hade vart vakna runt en timme men de satt o tittade på tv. Det är så skönt att de klarar sig en stund själva när mamma o pappa är trötta :)

Annars knallar allt på som vanligt. Jag har fortfarande svårt att fatta att skolan är slut och det är väldigt tråkigt att den faktiskt är slut. Samtidigt som det är jätteskönt. Nästa projekt istället för skolan blir nog att lära sig mer om lchf igen. Jag känner att jag vill ha massa kunskap om det och lära mig mer hela tiden. För då är det så mycket lättare att ta hand om sin kropp. Jag har märkt hur jag tappar fokus allt mer o mer. Tydligen är jag inte tillräckligt stark eftersom jag hela tiden faller tillbaka. Jag blir bekväm istället för envis med kämparglöd. Jag gick ner 22 kg med kämparglöd sen blev jag beväm. Det är så mycket lättare nu när man är lättare än vad man var från start. Då borde jag ju fatta att det kommer vara mycket lättare igen om 10 kg. Ibland blir jag trött på mig själv. Jag vet vad jag mår bra av jag vet hur jag ska göra. Ändå gör jag tvärtom. Ibland är det hopplöst. Men bara ibland som tur är. Ge aldrig upp!

Ha de fint i sommarvärmen. Ledsen om de blev lite flummigt inlägg idag…