image

 

När klockan ringde i söndags morse var det bara att kämpa sig upp. Sommarland stod på schemat tillsammans med Fredrik, Ida o Sofia. Vi skulle vara där kl 11 och vi kom någon minut sen. Men Fredrik med familj var lite senare ändå så vi passade på att åka sommarlandståget innan de kom. När tåget åkte in på stationen så satt de där på kanten och väntade =)

Vi gick genast till Tivolit och barnen började åka direkt. De åkte och åkte och åkte. Vi åt lite glass, vi badade men det var kallt, vi åt tacobuffé och vi gick och åkte lite till. När vi går runt på tivolit så började vi diskutera längd för tranan och när jag tittar i kartan visar det sig att längdgränsen var 110 cm. Våra barn kunde åka! Så sagt och gjort vi gick till tranan och barnen åkte o åkte o åkte. Sen gick vi till Farfars bilar och efter barnens åk där ropar de ut att sommarland stänger för idag så vi vandrade bort mot utgången. Det var en mycket trevlig och lyckad dag på sommarland och barnen var så nöjda när vi kom hem.

Igår vid lunchtid så knackade det på dörren. Alexander, Simon, Elina o Tom stod utanför och väntade. Barnen hade väntat o väntat på morgonen. Men fördelen med det var att vi fick dem att plocka upp lite i sina rum. Dock behövs det en genomgång där inne igen. Det ser ut som kriget i deras hyllor. Men golvet är fint i alla fall. Vi åt lite mat och sen lekte barnen hela dagen. Vi var i den nya lekparken vid skolan och lekte och barnen hade jätteskoj. Innan vi gick fikade och när vi kom tillbaka var det dags för kvällsmat. Sen blev det att göra iordning pojkarna för kvällen och vi gjorde iordning flickorna.

Dagen var mycket trevlig men den gick så fort. Men det är ju det som det brukar göra när man har trevligt =)