image

Jag har börjat med den dåliga ovanan igen  att somna i soffan. Detta resulterar i att jag vaknar först av alla i familjen för Nikki har börjat sova till sju. Idag när jag smög upp på toa så kom Nikki upptassande så jag gick upp jag också. Nu har vi suttit o haft musikstund en timme. Jag har spelat gitarr o Nikki har sjungit. Tack Tom för att du plockade fram min gamla trotjänare :)

Jag känner hur jag saknar att sitta o plinka på gitarren. Det kanske kan bli nästa projekt ;) Lära mig spela ackord ordentligt. När jag spelade gitarr som ung ville jag bara spela melodi. Ett val jag ångrar idag. Men samtidigt gillar jag fortfarande mer att spela melodi med eget komp mer. Men de e så svårt att hitta sådana låtar som är uppbyggda så och mina musikkunskaper är inte tillräckliga för att skriva till kompet själv.

Igår tog vi oss en tripp till Mullsjö. Nora hade ringt till Mormor o frågat om vi inte kunde baka bullar. O de kunde vi ju :) Så bullbak blev de :)

Hemma blev de sängen direkt för barnen o jag o älsklingen satte oss vid tvn där jag sedan somnade :p