image

Igår blev de en heldag i Lidköping. Först in tidigt för att vara på Gustaf E Bil då de hade jubileum där. Vi beställde vinterdäck o fälgar till ett bra pris så nu ska vi bara vänta på att få dem :)
Barnen åt tårta o drack alkoholfri cider. Så nöjda :)

Efter åkte vi till gammelfarmor men jag hängde inte med in utan vandrade bort till campingen där jag skulle träffa mina gamla klasskompisar. Vi hade bokat relaxen där. Så himla gött. Skönt o avslappnande. Malin hade ordnat med mat o Elin hade gjort efterrätt. Supergott.

Efter relaxen så åkte vi in till stan o fikade lite innan vi gick runt o strosade lite. Johan o barnen dök upp efter en stund o jag hämtade mina grejer o anslöt mig till familjen. Vi fastnade på HM där barnen shoppade loss.  Så även de blev nöjda efter denna dagen.

Väl hemma sen blev de rensning garderober o provning av vinterkläder. Lite behövs köpas till men inte så mycket :) känns skönt :)