image

Denna helgen har verkligen varit en familje helg. Vi har myst o haft de trevligt. Allihopa tillsammans men även splittrade. Igår for jag o Nikki en sväng till Skövde där vi mötte upp Ica o Enya. Vi skulle köpa lite presenter o jag tror vi hittade bra sådana. Men de märker vi när det är dags att lämna dem :) Hemma sen blev de tvätt av bilen. Välbehövligt o nu när det är gjort känns det väldigt skönt :)

Kvällen blev lugn o barnen somna tidigt o jag med. Så skönt!

Idag har jag o Nikki haft mamma o Nikki dag. Hon valde att vi skulle åka o bada. Sagt o gjort. Vi åkte till arenan. Vi åkte rutschkanor tills vi tröttna på att springa upp o ner o vi åkte strömmen o badade i vågorna. Nikki var helt salig över att få bada :)

Vi blev så trötta så då gick vi och gjorde oss iordning. Innan vi åkte hem stannade vi till på Maxi för att köpa en stekpanna. Den vi hade förstörde min älskade make i veckan. Fjärde stekpannan han förstör nu. Frugan är inte överlycklig direkt…men men.. ny blev de en 99kr så länge tills jag kommer till Ikea o kan köpa den jag vill ha.

Hemma blev de mat o sen vila. När vi vilat klart spelade jag o Nikki lite diamanten o nu sitter båda flickorna o degar. Nora har äntligen okej ordning i sitt rum efter att ha städat i två veckor. De hela slutade med en Ikea kasse full med saker som hon blev av med då hon vägrade städa de sista. Misstänker att damen väntade på att mamma o pappa skulle städa… men sånt är de slut med när lillasyster visat att hon är tillräckligt stor för att kunna städa. Då är ju storasyster det med. De visste vi iofs redan men nu får de va slut på dumma fasoner.

Vi får se va kvällen har att erbjuda. Har två småtjuriga barn så de kommer att bli intressant ;)