051a273be97bd97573378c902271ea1338fa6b-wm

Mycket tankar har svävat runt i mitt huvud i sommar. Jag har verkligen värderat om livet efter Johans olycka i våras. Jag har stannat upp och funderat och reflekterat och funderat lite till. Vi vet inte när vi lämnar detta liv, ibland går det inte påverka, men ibland går det faktiskt att påverka. Varför väljer folk att påverka livet negativt för, med inställningen att vi lever ju bara en gång. Jag är mer inne som bilden ovan säger. Du lever varje dag men du dör bara en gång. Varför då inte påverka så att du får leva längre och verkligen njuta av det som gör livet så underbart.

Mellan valen att äta hälsosamt och ta hand om sin kropp för att leva längre mot att äta osunt och inte röra på sig och därmed leva kortare borde egentligen valet vara självklart för alla. Men så är det inte. För många av oss därute har diverse beroenden som erövrar våra hjärnor och försöker få oss att tänka att vi lever ju bara en gång så klart jag ska äta det som är gott. Baksidan är att vi kommer må dåligt istället då våra kroppar inte gillar den livsstilen. Vi kommer bli deprimerade, inte ha någon energi, ofta får vi magproblem, viktuppgång och till det finns det MASSA sjukdomar som ni säkerligen vet. Varför väljer många dessa bieffekter? Jag har gjort det och det är det mest dummaste jag har gjort i hela mitt liv. Att må dåligt och inte ha någon ork till något är inget jag vill ödsla mitt liv på. Jag vill vara lycklig, ha energi och bara njuta av det som livet har att bjuda på. Jag väljer hellre bieffekterna som jag får av träning och en hälsosam mat. Då dessa bieffekter är mer energi, mindre deprimerad, lyckorus, överviktiga går ofta ner i vikt och blir av med sina sjukdomar.

Denna sommaren har jag haft toppar och dalar. Särskilt när det gäller socker. Men när det gäller maten har jag inte sjunkit så långt ner som jag brukar utan det går framåt i mina dalar med. Det som varit superdåligt är min träning. Men nu har jag kommit iväg några gånger och fler ska de bli för denna veckan som har gått har jag återigen känt de underbara bieffekterna. Jag har varit LYCKLIG och jag har bara vart nöjd med min tillvaro. Energin är som bäst under dagen men är fortfarande väldigt trött framåt kvällen. Men det kommer bli bättre det med.

I veckan har jag dessutom varit gräsänkling tis-tors. I vanliga fall betyder det tröstätning, orkeslöshet och irritation. Men inget av det har funnits denna veckan. Så himla skönt! Träningssuget börjar komma sakta men säkert men det är inte som när det var som bäst. Det gäller att hålla i för att inte tappa motivationen nu. Klart jag ska välja livet och njuta av det så länge det bara går! För vi lever ju bara en gång och den gången vill jag ska vara för evigt och inte sluta i förtid pga mina dåliga val i livet <3

2015-08-15 18.28.44