image

Söndagen började tidigt för mig. Jag vaknade redan klockan 5 och kunde inte somna om. Så typiskt när det är helg och allt. Imorgon kommer jag garanterat vara jättetrött när klockan ringer. Jag tröttnade på att ligga o vrida o vända på mig så jag gick upp o satte mig vid tvn istället. Nikki kom upptraskande vid sex o ville kolla på barnprogram. Nora sov hos farmor o farfar o älsklingen vaknade runt åtta. Vi var rätt sega alla tre här hemma så vi tog de bara lugnt.

Vid elva skulle Nikki på kalas så vi gjorde iordning henne o Johan skjutsade bort henne. Jag passade på att vila lite o somnade o sov så gott. Hade väldigt svårt att vakna så han fick åka o hämta henne med. När de kom hem fikade vi lite o sen åkte vi till Götene för att hämta Nora. Hon hade haft de bra :)

Sen blev klockan tre o vi skulle vara vid bowlinghallen där vi skulle träffa Fredrik Ida o Sofia. Vi hade en riktigt trevlig eftermiddag tillsammans. Vi bowlade och bara hade de trevligt. Barnen sprang runt o lekte o busade. Klockan sprang iväg o sen när vi väl kom iväg var Nora riktigt trött. Nikki hade nog kunnat busa en stund till.

Nu blir de lugnt. Ska kolla på Bron ikväll om jag kan hålla mig vaken. Sen väntar en intensiv vecka som ska avslutas i Stockholm. Dock utan man o barn så de känns lite vemodigt. Men jag ska på bak o chokladfestival och de ska bli mycket trevligt. Jag längtar redan :)

Hoppas er helg har varit bra. Min började med massa jobbiga känslor men avslutas bra i alla fall.