image

Låt mig värma din frusna själ..en låt jag sjöng i kören på gymnasiet. Idag sjöng jag den igen o vad minnen som kom upp. Härliga minnen!

Varför sjöng jag den då? Jag har vart på min första körövning sedan gymnasiet. Åh va kul de va! Vi var ett stort gäng. Gamla som unga och hade en underbar körledare. Vilken härlig energi :) Så varannan tisdag vet jag vad jag ska göra denna höst. :)

Älsklingen fick nys om att timmersdala skulle starta upp en kör o undra om jag va intresserad. Jag har ju pratat om att jag vill sjunga flera år nu men har aldrig vågat ta steget för jag tycker inte att jag sjunger bra. Sen är de ju svårt att komma in i körer har jag hört med så det har ju också vart en anledning till att jag inte kollat mer på de. Men nu var det dags när chansen bara kom. Ångrar de inte en sekund för sjunga ger massa härliga endorfiner som jag kan njuta av :)

Ser redan fram emot tisdag om två veckor. :)