image

Upp tidigt imorse för vi var ett gäng som skulle åka till Vänersborg för momsutbildning. Allt är frid o fröjd. Det är dimmigt o dant ute så vi kör försiktigt. Vi plockar upp några kollegor i Lidköping o vi kommer komma perfekt i tid. Tror vi. När vi är ca 200 meter från där vi ska va så står en buss vid hållplatsen o blinkar ur. Bilen framför oss illnitar o vi också. Jag hinner precis tänka halva tanken till ”Phu vi kommer hinna att stanna” när vi alla fyra bara ’flyger’ fram. Bilen bakom oss har kört in i oss. Alla fyra går ur bilen och är jättechockade. Ingen tänker direkt logiskt. Men vi fyller i en skadeanmälan i alla fall o sen åker vi vidare till momsutbildningen dumma som vi är. Vi skulle ju sökt vård direkt. Men vi genomför utbildningen o vi går o äter. Men påvägen mot bilen börjar vi ändå prata om att vi borde kolla upp oss då våra nackar ömmar o vi är mörbultade. Vi går till Vårdcentralen och blir insläppta. Men där tar de stopp. Sköterskan vill inte kolla oss för läkarna har så mycket att göra. Vi försöker stå på oss men tillslut säger de till oss att söka där vi är skrivna.

Vi sätter oss i bilen hem o en kollega ringer 1177 som tycker vi ska åka till akuten. Vi släpper av två kollegor i Lidköping vis akuten o vi åker till akuten på KSS. Där tycker de vi ska åka till jouren som skulle öppna vid fem för de va så mycket folk på akuten.

När vi kommer till jouren är de inte öppet med vårdcentralen hade inte stängt men de skulle inte hinna med oss så vi får snällt sitta o vänta tills jouren öppnar. Alla tider är fullbokade men de lyckas klämma in oss i alla fall.

Domen blev stukad nacke men jag skulle bli bra inom en vecka utan kvarstående men enligt läkaren. Så nu får vi hoppas att det stämmer.

Älsklingen fick packa min väska som jag ska ha med mig. O nu sitter jag på tåget. Men de blev lite fel i packningen så vi får se hur de går. Får lösa det helt enkelt o vara glad att jag hann med tåget o att jag mår bra.

Imorgon blir de flyg o sen ska jag äntligen få träffa min älskade mormor. Men först är det en timme kvar på tåget.  Hade tydligen lyckats boka nattåget. Inget vidare då sätena är så sjukt obekväma. Tur jag ska åka med MTR hem :)

La in en bild på bilen där den andre bilens regplåt syns på vår kofångare eller vad de heter….