Ja nu va det ett tag sen här igen. Det blir så. Kommer faktiskt inte ihåg när jag skrev sist eller om vad och är för lat för att gå tillbaka och kolla.

Idag fick äntligen flickorna gå till dagis. Efter flera dagars sjukdom. Jobbiga är bara att de smittat ner mig istället. Jag känner att jag ligger så sjukt mycket efter i skolan men har ingen kraft eller ork till att ta fram böckerna och läsa hemifrån.

Gårdagen tillbringades flera timmar i sängen. Som tur var så var barnen också trötta och sov flera timmar dem med. Annars hade jag aldrig orkat med dagen skulle jag tro.

Jag hoppas på att kunna vila bort min sjukdom idag så jag kan gå till skolan imorgon!

Nu till helgen! I lördags var det dags. Modellab var i Mariestad. Jag hade inga stora förväntningar då jag läst en del negativt om dem men blev faktiskt mycket positivt överraskad. Dock köpte jag inga bilder då jag endast blev nöjd med några få och de är rätt dyra att köpa så det fick vara. Ska gå ner mina kilon jag vill först.. Sen kan vi kanske prata om att köpa bilder!

Det var meningen att Fia skulle hänga med men hon blev tyvärr sjuk så hon kunde inte hänga med. Så jag frågade Fredrik om han ville vara med i stället för att vara chaufför till mig. Efter lite övertalning gick han med på det och vi fick en helt fantastisk dag tillsammans med Nancy och Karin. Fredriks bilder blev dessutom helt fantastiska! Lite avis där allt!

Kvällen avslutades hemma hos Nancy och Karin för sedan utgång som bara blev en tur på stan då klockan var så mycket redan. Men vilken trevlig kväll! Bästa på riktigt länge! Dessutom hade jag och F ett riktigt långt och djupt samtal och jag insåg verkligen vilken helt fantastisk och underbar vän jag har! Inte många förunnat att ha en sådan vän som han är. Tack darling för att du alltid finns vid min sida! <3

Sen hem till Nancy och jag sov i köket och F sov på soffan. Jag trodde jag skulle må pyton dagen efter då jag visst hade blivit den som druckit mest (!) jag som aldrig tålt något hade fått i mig en hel del utan att vara allt för väck. Inte en enda minneslucka!

Hade inte behövt oroa mig för dagen efter då jag mådde helt okej. Efter en bit mat var jag som vanligt medan de andra va lite bakis ^^