Usch idag vaknade man med huvudvärk. Inge kul. Jag som ska bedriva hemstudier på förmiddagen då vår lärare är sjuk. Typiskt jag som vill göra provet jag missade i förra veckan. Nu tappade jag tråden igen.

Vaknade med huvudvärk som sagt men möttes av denna synen som ni ser på kortet ovan. Nikki hade svårt att sova i natt men när hon fick sova i vår säng kunde hon äntligen slappna av. Det är inte ofta hon kan det i vanliga fall så hon hade säkert mardrömmar stackarn i natt.

Vad består denna dagen av då? Hemstudier först, sen skola, sen hem o hämta barnen o leka med dem tills Älsklingen kommer hem o då ska vi till Skövde. Jag ska se om jag kan hitta nåt till kommande fotografering på lördag. De kläder jag tänke ha på mig har vi glömt hemma hos mamma. Typiskt. Medan jag letar kläder ska Nikki o Johan köpa en födelsedagspresent till Nora :)