C360_2012-04-27-09-27-55

Men nej, inte idag heller. Det första man gör när man vaknar är att spy. Usch.. blä.. urk.. jag som ligger så mycket efter med allt skolarbete! Det kommer bli hårda veckor framöver. Två veckor kvar till tre prov(?!) Fattar inte varför allt måste komma samtidigt för??? Jag blir så sur! Hatar det! Så jag kommer nog inte vara särskilt kontaktbar de närmaste veckorna!

Annars är älsklingen iväg med Nora hos läkaren…De ringde från dagis igår och sa att Nora börjat halta. De vet inte vad som hänt och det syns inget på foten där hon säger att hon har ont. Så vi får se vad läkaren säger.

Nikki passar på att sova när syrran är borta och jag ska passa på och lägga mig i sängen igen och läsa lite i redovisning och beskattningsboken. Se om man kan fatta något. Gillar inte den boken för den är skriven på ett sätt som inte passar mig.

Vad anti jag låter idag. Men det är bara så när man mår illa och inte vågar äta för att det kommer raka vägen upp igen…