Sitter på bussen. Dags för skola. Frivillig lektion. Men jag åker in för att få lite handledning på det jag har missat när alla varit sjuka. Nu hoppas jag verkligen att vi får vara friska! Hela förra veckan va jag och flickorna dåliga. Det är nästan så att man misstänker en viss gubbe som går ner o smittar ner oss fast han inte är sjuk själv. Han är säker en sådan där frisk bärare.

När vi äntligen började bli lite friska i familjen så fick njuta av långledigt. Haha. Man ska pricka in det bra!

Vad har vi gjort då? Lördag kommer jag faktiskt inte ihåg. Vi tog nog det mest lugnt då jag spydde på fredagen. Söndag åkte vi ut till stugan en sväng och tittade till den. Barnen ville inte ens åka hem därifrån så får bli en helg där snart! Men är mycket nu!

Måndag var först väntan på att Fredrik skulle komma. När han kom for han och jag till Skövde o åt lite först o sen vandrade vi till tåget som tog oss till Stockholm! Väl i Stockholm blev vi upplockade och vi for vidare till Upplands Väsby. Det var dags att göra bilaffärer!

Som vanligt kan inte en kille och tjej vara kompisar utan här var vi man och fru. Men vi spelade med. Det blir lättare så. För en liten stund fick Fredrik även vara styvpappa till flickorna. Men de tror jag inte han hade något emot ;)

Hem for vi i en superfin och välvårdad hyfsat ny bil. Hightech till max! Vet inte vart världen är påväg egentligen. Numera räcker de visst att ha bilnyckeln i fickan så kan man både öppna, starta och låsa bilen utan att ens behöva ta upp nycklarna. Har man på bluetooth i telefonen så kan man göra alla samtal från ratten…och det är bara några finesser denna bil hade. Z e lite avis tror jag! Men jag unnar verkligen F detta för det är han värd
Tisdag kom mamma och Jörgen upp en sväng och vi var och tittade på kossorna som fick komma ut efter en vinter instängda i ladugården. De hoppade, studsade, dansade och stångades. Det var väldigt mysigt att se. Sen hem och äta och sen vilade alla. Jag stensomnade!

Sammanfattningsvis har jag haft en tråkigt start med mycket sjukdomar men avslutat med en toppenledighet!

Nu är det nya tag som gäller. Tre prov nästa vecka!