937-oSå imorgon är det sista månaden detta året. Shit vad det har gått fort! Men så är det! Dags att börja skriva på årssammanfattningen snart kanske!

Igår efter dagis gick jag och flickorna hem till Tove och Elina. Tove hämtade Elina samtidigt som jag hämtade flickorna och när Elina märkte att jag, Nora o Nikki skulle gå ville hon också gå med oss så det fick hon. Hon knatade på som bara den! Tove fick åka själv hem med bilen så hon fick några minuter egentid. Inte många men några i alla fall =)

Nikki var supertrött så hon ville snart åka hem men vi väntade tills älsklingen kom hem från jobbet. Han skulle ju ändå lämna av Micke så då kunde ju vi lika gärna åka med han hem. Vi hade i alla fall en mysig stund innan vi for hem =)

Idag har dagen bara sprungit iväg. Jag har städat och julpyntat. Har toan kvar att städa och bära ner alla kartonger igen. Stryka lite dukar. Sen är det klart! Så skönt. Har även grejat med almanackan som vi ska beställa. Alla kort klara utom decembers. Det får vi ta imorgon så vi kan skicka in den sen. Vill ju ha almanackan så alla kort är tagna samma månad som de kommer upp i sen fast året innan då. Så imorgon är det december så då får vi ta decemberkortet =)

Kvällen får bestå av soffhäng. Har egentligen massor att göra men är trött nu efter en aktiv dag. Så får ta lite imorgon. Se om man får sällskap av den andre hälften eller ej. Han har suttit och skrivit på sin inlämning hela dagen, varje kväll hela veckan lång förresten. Så det har varit lite ensamt i soffan den senaste tiden. Ska bli så skönt när han blir klar med sina kurser! Det tar verkligen mycket av familjetiden när älsklingen jobbar 100 % plus läser på 75 % samt att jag läser på 100 %.