2013-11-27 21.37.04 2013-11-27 21.37.35Igår när flickorna vaknade fick de sig en trevlig överraskning. ”Nisse Nys” hade varit hemma hos oss och satt upp deras paketkalendrar. Nikki såg inget först när hon gick upp så jag berättade för henne att jag hört massa ljud från hennes rum på natten och att någon hade hamrat där inne. Jag sa även att jag trodde att det var Nisse Nys som hade besökt oss. Hon blev genast blyg och vågade inte gå in i sitt rum (stackarn! o vilken elak mamma hon har som lurar henne!). Jag tog henne i handen och vi gick in och tittade. Jajamensan! Där hängde en paketkalender och hon blev superglad och genast nyfiken. Men första och antagligen den viktigaste frågan var: ”Fick Nora också besök av Nisse Nys?”. Vi gick in och tittade och hon hade också fått det. Då blev Nikki lugn =)

Jag väckte Nora och sa samma sak och så pekade jag på hennes vägg där hennes paketkalender hängde. Hon vaknade till direkt och hennes första fråga var: ”Varför har han hängt den där?” (vi brukar ha dem i hallen eller i vårt sovrum, men i år hänger de på väggarna i barnens rum). Vad svarar man på det? Men hon var glad och båda två längtar till de får börja öppna sina paket på söndag =)

Nu blir det till att fortsätta med pluggandet! Ha en bra helg alla!