2013-11-24 16.17.31Igår var vi på barnens avslutning på dansen. Den avslutades med en stor dansuppvisning och alla grupper visade varsin dans. Vilka duktiga barn! Både stora som små. Jag hoppas verkligen att barnen vill fortsätta med detta för alla såg ut att ha så kul.

Nikkis grupp hade indiantema och Noras grupp hade pirattema och de va så söta mina små. Alla barnen var riktigt söta. Bilder kommer när jag lagt in dem i datorn. Både Nora och Nikki levde sig verkligen in i dansen och jag kände att det var synd att jag inte filmade. Men de får vi skylla på älsklingen för han sa att nej, de behöver vi inte göra. Tråkmåns!

Nästa termin blir det filmning i alla fall!

När vi satte oss i bilen så säger Nikki ”Mamma jag är hungrig”. Jag tänkte snabbt och drog slutsatsen att hon är trött och kommer somna i bilen. Lika bra att vi äter innan vi åker. Mormor o Morfar var uppe och tittade på barnen och de skulle äta innan de åkte hem så vi gjorde dem sällskap. Barnen fick pizza och de åt så de storknade. Sen somnade Nikki skönt i bilen hem.

Tack mormor o morfar för att ni kom upp och tittade. Tack även farmor o Julia för att ni kom. Barnen var superglada att ni ville komma o titta på dem =)