2013-12-01 08.16.19Hoppas ni alla haft en bra 1a advent. Vi har haft en kanondag! Det började tidigt i morse då barnen hade bråttom att öppna sina kalendrar. Paketkalendern från Nisse Nys var ju klart bäst. De fick pennor i den denna dag. Nora har gått runt med sina hela dagen. De var speciella!

När klockan slog 10.00 rullade vår kära bil ut från uppfarten och vi for iväg till Mullsjö. När vi kom fram tvättade morfar bilen. Han erbjöd sig att tvätta vår också, vilket verkligen behövs, men vi tackade nej. Vi tvättar den senare sen. Inte lönt just nu. Den blir ju lika skitig lika fort igen.

När morfar fått vila lite så gjorde vi oss i ordning och åkte till Karls Krog där vi blev bjudna på mat. Riktigt gott var det och man blev riktigt mätt! Kanonmat! Innan vi for hem till mormor gjorde vi ett stopp vid godisfabriken och Ljungqvist.

Hemma hos mormor var det lek och stoj ett tag för barnen och sen fikade vi lite innan vi åkte hem. Stannade till vid Elins och köpte Timers på ClasOhlson, letade efter en OTG-kabel att köpa utan resultat, handlade lite på apoteket och tog två vändor på Maxi. Första vändan tog vi det vi skulle ha. När vi betalat kom jag på att vi glömde alla Studentvälkommen gåvorna som vi fick när vi skaffade ICA Banken. Så in igen och köpa det. 207 kr gick det kalaset på och vi behövde inte betala någonting! Känns helt okej faktiskt!

Det vi fick var: 750 ml olivolja, 2,5 dl grädde, 500g smör, 1 burk apelsin marmelad, 1 burk björnbärs marmelad, 1 förpackning kladdkaksmix, 1 förpackning citronkaksmix, 1 förpackning te, 1 paket bakpulver, 1 paket vetemjöl special. Undra om det var allt eller om jag glömde något.

Mycket av sakerna är sånt som jag inte äter längre. Men får man besök så kan man ju lika gärna slänga ihop nåt av detta som man kan bjuda på! Jag kan ju dricka te istället =)

Men oj vad klockan har sprungit på… dags att sova!