2020 det mest konstiga året hittills i mitt liv. Corona, Covid-19 har verkligen lamslagit hela världen. Media kör skrämselpropaganda, länder har lockdown, vi får inte träffa våra äldre, vi får inte gå o jobba/skola med lätta förkylningar, vi får inte träffas för många på ett ställe samtidigt, företag permitterar sina anställda, företag går i konkurs på löpande band. Vart ska detta sluta egentligen. Skrämmande är enda ordet jag har för det hela. I alla dess bemärkelser. Jag förstår att det är en sjukdom att ha respekt för, men vad händer med vårt land. Vad kommer vi att komma ut till? Ekonomisk kris, massarbetslöshet och depression? Jag jobbar inte inom vården så jag kanske inte ser det hemska? Men senaste siffrorna jag hörde, tror de va ifrån i fredags…så var det 22 smittade i Skövde Kommun. Hur många bor i Skövde Kommun? Jag förstår mig faktiskt inte på denna rädsla. Sunt förnuft.. gå inte ut om du är sjuk, stanna hemma. Tvätta händerna ofta. Det borde räcka. Men nu till något roligare.

Vilket väder vi har haft denna veckan! 16-19 grader varmt. Jag har haft jobba hemma vecka veckan som har varit (pga Corona jobbar vi på jobbet varannan vecka och varannan vecka hemma). Det har varit så skönt att kunna gå ut o sätta sig på rasterna och bara sjunka ner i soffan och njuta. Har även passat på att ta cykelturer och njutit av vår underbara natur. Idag var vi hemma hos Micke o Tove med familj och firade Elina som blivit åtta. Vi avslutade det hela med en tripp till Silverfallen. Det är helt fantastiskt att vi har en sån underbar natur så nära. Men självfallet så tog jag inte ett endaste kort.

Kvällen avslutade vi med att sätta upp infravärmen på balkongen så vi kunde njuta av kvällsmaten utan att frysa. Ett toppenslut på en toppenvecka!