Denna vecka är min jobba på jobbet vecka. Känns så konstigt även när man är på jobbet o jobbar. Det är så lite folk. Halva gruppen ibland några fler sitter hemma o jobbar. Jag tycker det fungerar fint men är väldigt ovant. Jag är glad över att jag har det jobbet jag har. Vi behöver inte vara oroliga för att permitteras, vi anställer nya istället. Vi har precis anställt två ekonomer men då de jobbade här redan så måste deras tjänster ersättas så nu ska vi tillsvidareanställa en ekonomiadministratör och ta in en ekonom på vikariat. Så det känns skönt.

Det är även skönt att kunna ta sitt samhällsansvar o jobba hemifrån. Skönt att även få åka till jobbet emellan för att få lite socialt. Även om det är en omställning varje gång. Men det är lite jobbigt med ovissheten. Visste man att nu ska vi ha det så här en månad så hade det varit mycket lättare tror jag. Nu vet vi ju inte utan tar vecka för vecka känns det som…

Men en dag kommer vi att komma ur denna kris. Frågan är bara vad kommer vi ut till?