Nu var det verkligen länge sen jag uppdaterade här. För mycket i livet helt enkelt är det enkla svaret på varför. Det har varit så sjukt mycket att göra på jobbet och allt hemma måste ju göras fast man inte har någon ork över. Detta året har helt enkelt varit för mycket. Vet inte varför egentligen för jag tycker inte att det har varit mycket mer än i perioder. Men kroppen säger ifrån och jag får lära mig att lyssna på den. Jag har glömt saker i perioder och det är ju ett tecken på att det varit för mycket. Jag har lärt mig att säga ifrån och inte ta mer saker än jag klarar av. Men det är en ständig kamp. Särskilt på jobbet. Där jag egentligen hela tiden vill ha mer. Men det är svårt när det inte finns något riktigt slut. Det är svårt att vara riktigt nöjd.

Men nog om det. Jul har kommit och jul har gått. I år var det ett riktigt mysigt julfirande. Först julfrukost hemma hos de gamla, sen julafton hemma hos svärföräldrarna och sen hem och ta det lugnt det sista av kvällen. Upp tidigt på juldagsmorgonen och fortsätta julfirandet med mamma och Jörgen som kom upp hit. Barnen var helt saliga av alla paket de fick.

Annandag jul fortsatte med att fira mamma och sen åkte hon och Jörgen hem igen. 27 -ledig dag. Så enormt underbart! Välbehövligt. Jag passade på att riva ner de sista tapeterna i data/gästrummet. Men de satt som berget så det tog hela dagen att få ner de 2 väggarna som var kvar. Detta ledde till ond nacke. Igår när jag vaknade kunde jag inte ens vrida på nacken. Snebelastning och användning av andra muskler än vanligt antar jag. Jag har fortfarande ont men det är bättre. Min andre hälft har tvingat mig att vila hela dagen. Så jag ligger i soffan och tittar på Greys. Vi var inne på mellandagsrean igår och köpte oss en TV. Egentligen hade vi bestämt att inte ha någon tv uppe. Men under jul flyttade vi upp vår och det var rätt skönt att kunna sitta i soffan och titta på tv. Samtidigt som jag inte vill förlora den vi har i sovrummet. Den väntar vi också på att den ska ge upp. 9 år gammal plasma TV. Den bör ge upp snart. Jag har svårt att tänka mig något annat i alla fall.

Vi hade kollat in en billig LG tv. Men blev en TCL istället. Får hoppas att den är bra. Den var lite mindre än LG som vi tittat ut, men den hade bättre bild från sidan och svärtan och djupet i bilden var bättre. Något dyrare men inte så mycket då försäljaren prutade med sig själv. Han ville verkligen sälja den TVn så det var väl bättre provision på den. Haha. men vi är nöjda och inbyggd chormecast så det är smidigt. Det var det inte på LGn så det hade vi ändå behövt köpa till.

Vi är nöjda och firade in den nya tvn med myskväll med chips och Sunefilm.