Undra hur gammal Nora tror att jag är egentligen. Jag måste ju levt på dinosauriernas tid enligt henne. Ja man funderar ju när man får frågan: Mamma fanns du 1917?

102 år. Ja det hade ju inte varit dåligt. Haha.

SO prov nalkas för den stora damen. Men hon kunde det relativt bra när jag förhörde henne innan. Så jag hoppas inte att det blir en vecka med näsan i böckerna. Det orkar jag inte med tillsammans med revision på jobbet.

Idag har jag dock varit hemma med en sjuk liten Nikki. Hon var genomförkyld när jag kom hem från jobbet igår så det var mest väntat att hon skulle få feber också.

Nu hoppas vi bara att hon piggnar till för imorgon är det planerat för roligheter. Men vi får helt enkelt se hur hon mår. Hon ska ju orka också.

Jag har passat på att tvätta 5 maskiner tvätt och hängt upp. Så välbehövligt. Nu får man ju plats i tvättstugan igen. Jag lyxade faktiskt till det med en middagslur också. Somnade en halvtimme o men ställde klocka o sov en halvtimme till. Så skönt det var och välbehövligt.

Nikki har legat i sängen precis hela dagen. Dock framför Tv:n. Men hon tar de lugnt o vilar. Lite mat har hon fått i sig. Men hade önskat på lite till.