Idag har jag börjat vara duktig och lägga över alla bilder på den externa hårddisken så att jag kan formatera datorn någon gång. Till detta så lägger jag alla bilder i ordning. Men har bara gjort 2009 och 2010.

Det får bli 2008 en annan dag. Resten får ligga som gamla bilder tror jag. Kanske gör 2007 också. Men tror inte jag har så mycket bilder på datorn från det. Tror de ligger på den gamla externa eller så är de utbrända.

DSC00358Hittade denna bilden på Nora. Jag undrar vad hon dyrt och heligt lovar sådär lite halvdrogad som hon ser ut. Den som lever den får se ;)

Idag har det varit en sådan tröttis dag igen. Gick upp vid åtta och hjälpte älsklingen att göra i ordning Nora inför dagis. Sen gick han och lämnade henne.

När han kom hem la vi oss i sängen och skulle vila en halvtimme. För mig blev det tre timmar! Sen har jag vart trött och slö hela dagen fram till jag och Nora badade i badkaret. Då piggnade jag till lite i alla fall.

Nattningen av Nora går mycket mycket bättre nu. Igår tog det nog en timme innan hon somna, idag tog det kanske en kvart. Hon sov hela natten i sin säng men hon vaknade några gånger och ville ha napp och kanin. Undra hur det blir i natt. Hon kryper inte ur sängen som jag var orolig för att hon skulle göra.

Kanske dags att bygga om spjälsängen igen och bädda den inför nästa lilla krabat. Eller om man ska bädda vaggan. Har inte bestämt mig än. Eller så bäddar man båda och bestämmer sen^^

Sista Neo besöket med Nora imorgon om allt visar sig vara bra. Det känns bra så jag hoppas att allt är som det ska med henne, men det tror jag det är. Har ju aldrig vart något innan och jag och älsklingen har inte märkt något konstigt.

6 veckor kvar nu…