Nora har badat

Idag är det Neo besök som står på listan. Spännande att se vad de säger =) Troligtvis sista besöket där. Kanske någonsin??! Beror ju på hur den lilla krabaten i magen har planerat.

Vem vet… vi kanske hamnar där om 6 veckor igen. Usch de hoppas jag verkligen att vi slipper. Vill ju bara hem och gosa med mina små underverk då skulle jag tro.

Så idag blir det en kortare dag för Nora på dagis. Ska hämta henne efter lunch, men hon kommer vara lite längre på torsdag så det jämnar ut sig lite iaf :)

Älsklingens sista vecka hemma nu. Sen börjar han jobba på måndag. Fast det är ju bara en kort period, men ändå jobb =) Då kanske han blir lite mer motiverad till att söka andra jobb igen för hans gnista har gått ner lite. Men han hade mailat sin gamla kontaktperson som han hade förra sommaren och kommer de få klartecken från Skatteverket att de ska ha samma tjänst i år så var han välkommen tillbaka skrev hon =)

Sen verkar det som vårt gamla jobb ska ha öppet i sommar och då hade han stor chans att få vara där med. Får hoppas på att han kan välja och vraka bland jobb lite i sommar ;) Lite roligare då. Fast vårt gamla jobb borde vara bäst egentligen för där finns de ju chans till mer sen. Dessutom är det bättre lön, fast tråkigare arbetstider.