DSC00627

Neobesöket igår gick jättebra. Nora var hur duktig som helst! Inga som helst anmärkningar hade de på henne utan hon har skött sig alldeles utmärkt.

Hon kan saker som en jämnårig med henne kan så nu är hon ikapp utvecklingsmässigt i alla fall. Dock är ju storleken fortfarande mindre men desto bättre för mig att hon inte är så tung än. Hon lyckades inte passera 10kg strecket denna gången heller. Utan vågen stannade på 9560g. Hon hade däremot växt en del och var nu 75cm lång.

Hon fick beröm för att hon rörde sig så smidigt och bra. De hade lite roligt åt henne för hon skulle gå och stänga alla öppna dörrar. Precis som hon gör hemma. Dörrarna får ju inte vara öppna!

Idag har vi varit på Socialkontoret alla tre. Nora charmade alla hon såg. Hon fick dessutom en låda duplo att leka med och det var ju kul. Fast hon kunde inte riktigt koncentrera sig för det var ju så mycket nytt och spännande att titta på.

Vad gjorde vi hos socialen då? Jo älsklingen har blivit tvåbarnsfar på pappret =) Och jag förlorade den ensamma vårdnaden om det kommande barnet. Vi skrev alltså på faderskapsbeviset och ansökan om gemensam vårdnad. Så nu slipper vi krångla med det efter förlossningen. Sist var det ju krångel med det för då kom ju papperna bort och då började ju självklart försäkringskassan att krångla på köpet. Så denna gången är vi förberedda^^

Nu ska vi lägga oss att sova. Jag vill ligga o prata en stund men det tror jag inte tråkmånsen vill :P