Idag har vi vart på föräldrautbildning igen. Älsklingen tyckte det var helt meningslöst med detta besöket då det handlade om förlossningen och smärtlindring. Alltså inget som berör oss eftersom vi redan vet att jag kommer att snittas och jag antar att jag kommer få Spinalbedövning som jag fick sist. Men jag tyckte allt var intressant i alla fall. Kul att veta hur det är om inte annat och man slapp sitta och känna att man redan visste allt. Nästa gång är det prat om kejsarsnitt och amning. Men till det besöket får jag gå själv för älsklingen jobbar.

Foto0138Sen kanske kanske kanske vi ska flytta också. Ska ringa till hyresvärden imorgon och prata med honom. Älsklingen pratade lite med han innan idag och den lägenheten vi har vart intresserade av tog de andra som var före oss i kön. Men det finns en till trea ledig på bottenvåningen i ett annat hus. 90.5kvm och den planlösningen jag tror skulle bli bäst när barnen behöver dela rum.

Egentligen skulle jag vilja flytta till en fyra, men det finns ju inte så många sådana så jag nöjer mig med en trea i några år till i alla fall. Vill mest bara bort från denna lägenheten med störande grannar. Men bottenvåning blir perfekt =)

Se om vi får komma o titta på lägenheten imorgon. Får hoppas det och att den är något att ha.