Foto0135Igår så var jag, älsklingen och Nora framme på stan. Vi började med att besöka bröllopsinspirationsdagen. Det var dock inte så mycket att hänga i granen. Men det var mysigt ändå. Fick ett bra tips till bålen i alla fall =)

Sen fick vi även reda på att det är bröllopsmässa på Bjertorps Slott nästa vecka. Det ska vi försöka gå på. Jag har ju väntat på den mässan. Försökte få med älsklingen dit förra året men det ville han minsann inte för vi hade ju inga tankar om bröllop :p Men det ändrade sig några månader senare :)

Efter vi vart och tittat på utställarna så gick vi en sväng på torget. Men det var kallt och det var jobbigt att gå för mig. Så vi blev inte kvar så länge. Jag ville tillbaka till bilen men samtidigt behövde vi gå in på second hand och titta om vi hittade skålar till bröllopet. Efter lite velande från min sida gick vi dit och tur var det!!

Vi hittade en växa säng till Nora för 300kr! Riktigt fin var den så vi slog till direkt. Dock hittade vi inga skålar :( Men våra 300 som vi betalade för sängen kommer gå oavkortat till Haiti så det blev två flugor i en smäll.

Nora sov sin första natt i den nya sängen. Det var svårt att somna. Det tog 3 timmar!! Det som brukar gå på 5-10 minuter. Kändes rätt ovant måste jag säga. Sist det tog tre timmar att lägga henne var när hon sov i vaggan som hon avskydde.

Hon sov fram till halv tre-tre. Sen ville hon varken sova i sängen eller spjälsängen. Inte i min och älsklingens säng heller. Envisa damen! Håll tummarna på att hon somnar lite fortare idag!