2014-10-14 16.14.18Idag är det en sån där dag som jag egentligen inte tycker om. Allt känns så bra och allt känns så perfekt. Det är ofta de dagarna som alltid slutar helt tvärtom. Men jag hoppas att denna dagen kan bryta mönster! Det finns ju faktiskt några dagar som har gjort det. Jag tycker det är helt underbart att få ha denna känslan som nu infinner sig i min kropp. Jag känner mig lugn och harmonisk och lycklig. Jag kan inte säga varför. Jag kan bara säga att jag saknat denna känslan! Den har smugit sig på under veckan som gått. Jag har nog egentligen bara två förklaringar för det är inget i mitt liv som direkt ändrats. Det är att jag blivit bättre med mina D-vitaminer och att jag äntligen är på banan med min mat.

Jag har skippat de där helvetiska kolhydraterna. Jag kan nästan ge mig fanken på att det är de som drar ner mitt humör. Jag kommer inte på något annat som jag ändrat om i livet. För bara 1½ vecka sedan kände jag mig orkeslös, nedstämd och höstdeprimerad. Idag känner jag mig glad, energisk och väldigt tacksam för det jag har.

Tenta imorgon så egentligen borde jag ha ångest men inte ens det. Jag känner att det får gå som det går. Sen är det praktik från och med måndag så då blir det lite paus i pluggandet. Kan va bra men jag kommer att sakna det. Jag vill verkligen inte att min studietid ska vara över. Men så är det och det är bara att acceptera läget. Blir skönt när man har ett jobb och pengarna börjar rulla in så man kan börja planera framtiden lite. Men jag kommer sakna att få gå till skolan och få lära mig nya saker. Jag har verkligen fått upp ögonen för juridik och skatter. Jag tycker det är så roligt. Helt klart bästa kursen under hela utbildningen. Problemet nu är att jag blir väldigt irriterad och frustrerad på alla som har åsikter om skatter som inte vet något om det egentligen :p Särskilt nu i dessa tider med ny regering och allt. Folk ska lägga sig i allt men de vet knappt vad de pratar om, även om de tror att de vet vad de pratar om. Borde egentligen se det roliga i det istället för att bli frustrerad.

Snart kommer älsklingen och barnen hem. Då blir det slut på pluggandet för idag. Kanske en liten snabb repetering ikväll och ett förhör av alla konstiga ord. Sen får de va stopp!