2014-10-09 08.08.42Nu kommer jag med mina suddiga bilder igen ser jag. Aja jag och min mobil är inte vänner.. den är för full misstänker jag då den är sååå otroligt seg!

Men nu är jag äntligen på rätt bana igen. Det känns i hela kroppen och jag har mer energi än vad jag haft på flera veckor. Svullnaden i kroppen börjar lägga sig och snart börjar jag nog gå neråt i vikt i mer än vätska. Eller jag hoppas på det i alla fall. 4 kg har svullarmånaderna gett mig. Inte så farligt ändå. Jag trodde det skulle vara värre. Men så är det. Nu kämpar vi neråt mot lägre nivåer igen och det firar vi med att av de 4 kg hade redan 1,7 kg släppt min kropp imorse!

Såhär snäll var vår lärare i veckan. Flera fulla fat med godis. 3e sockerfria dagen för mig. Det var en utmaning det var det men jag klarade den galant! Helgen har sockermonstret försökt vinna flera gånger men jag har ignorerat det helt och hållet och inte en endaste fikabit eller godisbit har åkt in i min mun. Jag åt en vindruva igårkväll. Men det är allt också. Så himla stolt över mig själv =)

Nu hoppas jag att denna veckan som kommer går lika bra som veckan som gått. Ny kraft, ny energi och ny kämparglöd har jag fått. Underbart! Jag tror jag behövde min paus från vikttänket. Gick ju aldrig helt ifrån LCHFen i alla fall. Luncher/middagar var fortfarande utan pasta, ris och potatis… eller okej några pommes åkte ner ibland. Men godis har det blivit och fikabröd. Men en vecka fri från giftet nu och fler ska det bli =)

Nu är jag på banan igen!