2014-10-19 12.45.51

Japp, idag har mamma Ahlin lärt sig en läxa. Lämna aldrig telefonen obevakad när du har en fyraåring och en sexåring hemma. Det är väldigt kul med kameran alltså! Inte nog med att telefonen redan är fullproppad med alldeles för många bilder som segar ner den något kopiöst, nej nej… några till får det minsann plats tycker mina två busfrön!

Tenta i Fredags. Den gick helt okej tror jag. Några fel vet jag att jag har men jag tycker att en av lärarna gick ner alldeles för mycket på detaljnivå på vår översiktskurs. Jag tycker i alla fall inte det är relevant att veta hur ett vindkraftverk klassas på en översiktskurs. Men aja så är det. Ett tankefel på fåmansföretag också men det har jag ju lärt mig nu. Det är ju felen man lär sig på så dessa två fel som jag är medveten om att jag har de kommer jag nog aldrig att glömma istället.

Efter tentan gick vi några till Waynes och fikade lite. Jag lyckades hålla mig från alla godsakerna. Var inte det minsta sugen så det var en riktigt härlig känsla. När vi gick in där så såg jag en rygg som kändes välbekant. Mycket riktigt. Det visade sig vara en vän jag inte träffat på flera år. Vi jobbade tillsammans förr men så tappade vi kontakten och fick upp lite kontakt igen när Nikki var liten men tappade den tyvärr igen när vi flyttade till Timmersdala. Så det var riktigt kul att se henne igen =)

Helgen har varit lugn. Älsklingen fick hämta Nikki på dagis i fredags då hon blivit sjuk. Så det har vart en sjukhelg. Igår var mormor o morfar här och de och jag o Nora var på öppet hus på dagis/skolan. Det var mysigt och vi hade en bra förmiddag där. Dagen förflöt och kvällen var lugn. Jag började känna mig lite halvkrasslig och imorse när jag vaknade så hade förkylningen bitit sig fast och så har jag haft feber. Har nog fortfarande lite men hoppas på att må bättre imorgon för då börjar min praktik och den vill jag ju inte missa!