IMG_0349

Barnen leker och leker. Vi försöker tjuvlyssna på dem för att få reda vad de har för bus på gång denna gång! Det visar sig att de håller på att bygga ett tåg för de ska åka till Trollhättan för att hämta Jacob. På vägen ska de åka till Göteborg först innan de beger sig iväg till Trollhättan.

Mamma och Pappa fasar för städningen efter leken då de har hällt ut ALLA SINA LEKSAKER i sina rum för att få tågvagnar till tåget. Jag har inte ens vågat titta in i deras rum då jag hört hur alla leksaker bara hällts ut på golvet!

IMG_0362

Framme i Trollhättan hörde jag att det blev toabesök. Sen var det dags att skriva på kylskåpet att de var i Trollhättan. Julia har tydligen flyttat till Göteborg så efter de har hämtat Jacob ska de åka tillbaka till Göteborg för att hämta henne. Farmor o Farfar är och hälsar på i Göteborg hemma hos Julia. Efter Göteborg ska de åka till Gran Canaria för att lämna av Jacob där och sen hem till farmor o farfar för att lämna Julia för hon skulle sova där i natt.

Undra varför de ska lämna Jacob på Gran Canaria? Är det framtida planer så att de kan åka dit och hälsa på ofta sen tro? Eller så har han inte vart snäll helt enkelt =)