kaos

Här har vi ena rummet! Som tur är så ser Noras rätt okej ut (fortfarande). Får nog bli städning i eftermiddag! Det är svårt att tro att det var städat här inne för bara en timme sen. Men lyckliga barn är viktigare än ett städat rum! Mindre lyckliga barn kommer det dock bli när vi tvingar dem att städa! Men det får bli ett eftermiddagsproblem!

Jag vet att jag har varit dålig på att uppdatera här. Praktik hela dagarna =trött som ett litet barn på kvällen =somnar i soffan. Dessa två veckor har jag varit i teamet som har hand om Köpt Vård. Jag har fått göra både det ena och det andra och jag har trivts väldigt bra i det teamet. Likadant var det ju i våras men skillnaden nu mot i våras var att jag fick jobba mycket mer självständigt =)

Bert-KarlssonI Torsdags tog jag ledigt några timmar från praktiken och åkte till skolan för att lyssna på Bert Karlsson. Väldigt intressant måste jag säga! Först hade jag inte tänkt att åka men de på praktiken tyckte verkligen jag skulle göra det så jag gjorde det! Jag är så glad att de övertalade mig för det var verkligen intressant att åka och lyssna på Bert. Jag fick mig en helt annan bild av honom efter föreläsningen. Jag är glad att jag fick höra hans tankar och åsikter och jag förstår att media speglar allt som vanligt. Men varje mynt har två sidor och Bert är inte rädd för att göra allt för att få sin vilja igenom. Denna man skulle jag ALDRIG någonsin vilja ha till min fiende!

Jag är väldigt imponerad av honom. Att ha blivit så stor som han faktiskt är. Det är inte många som blir. Sverige kommer förlora en mycket viktig människa den dagen han slutar. Han är ju involverad i allt känns det som :p Sen är det självklart att det går att diskutera om allt han gör är bra men jag tror att han bara vill väl. Han verkade väldigt ödmjuk och empatisk när han berättade om sitt liv och sina framtidsplaner. Eller ja, han är inte så ödmjuk mot sina fiender, men vem är det?

Fler borde tänka som han på vissa plan tror jag. Han tror hårt på att stå för dina misstag så blir det inget intresse för andra. För varför skulle det vara intressant att spekulera i något som någon redan erkänt att ”jag gjorde fel”.

En tanke jag fick mig efter föreläsningen var: Undra hur mycket av alla skriverier i media om Bert ligger han själv bakom egentligen? För han berättade att han utnyttjade media för att skapa gratis marknadsföring. Ytterligare en gång insåg jag lita aldrig på media!