lina_sverigeresan_beskard_new_large

Igår satt jag som bänkad framför plus. De skulle ta upp det där med matkassar. Det tyckte jag skulle bli intressant men blev besviken över att de tog upp så lite om det. Det mest intressanta var att Linas matkasse angav att deras kasse var 80-100kr dyrare än i affären men plus fick det till 250kr. Idag finns det en förklaring och en ursäkt på Linasmatkasses hemsida. Det tycker jag är bra.

Det här med matkasse kommer jag sakna när vi flyttar. Få hem varorna till dörren, färdiga recept, nya spännande saker att testa. Det finns ju coops och icas kassar men de ska man hämta i butik och de känns i min mening inte alls lika roliga och lockande.

Det är synd att kassarna inte levereras överallt. För det är en bra idé. Både för en familj och för en som är ensam. Familjen har en måltid (om man inte är för stor familj då) 5 dagar i veckan för 4 pers. Men en som lever ensam kan vara smart och frysa in maten och så har man mat jättelänge. Har hört om en som är ensam och hon klarar sig en hel månad på två kassar och får även lite över. Perfekt ju. Och har man maten i frysen så blir den ju inte dålig heller. Färdiga enportioner…kanonsmart!

g_vg_mvg2_108422452

Idag hade jag även mitt 6e prov sedan i torsdags förra veckan. Idag var det engelska grammatik och uppsats. Fick ett mail från vår lärare förut och hon hade redan rättat grammatikdelen på provet och jag fick VG! 30 p va VG och 40 p var MVG och jag fick 36 så jag är mer än nöjd! Men det är klart… ett MVG hade ju aldrig suttit fel men jag är kan inte vara nåt mer än nöjd då jag knappt fick G på gymnasiet!