Japp då har man gjort 4 av 6 prov. Känns skönt.. nu är det bara rättskunskapen o engelskan kvar. Fick svar på matteprovet idag med. Ett VG blev det! Jag blev positivt förvånad där med. Trodde jag var på ett G.. o så fick jag VG. Sen pratade jag med en på företagsekonomin och hon läser också Matte C och hon sa att jag var nog den enda i gruppen som hade fått det… eller att jag i alla fall var en av de få som fått de. Det gjorde min dag! Har haft lyckorus känslor i kroppen efter det.

Dock har jag bestämt mig för att hoppa av matten. Den tar på tog för mycket tid och jag har ingen tid över till något annat och resten av skolarbetet blir lidande och det tycker jag är fel. Det är bättre att få bra resultat i det programmet jag faktiskt går. Men ska försöka läsa lite matte på egen han så jag kan tenta av kursen sen bara. Jag har ju allt material som böcker och miniräknare och lektioner finns på youtube.

Men nu börjar Bron!

Ha de!