2013-05-02 15.54.14

När Nikki var hämtad på dagis och väskan var packad kom barnens farmor och skulle vara barnvakt till Nora. Jag och Nikki for iväg till Skövde för jag skulle till optikern. Nikki var superduktig under hela besöket och satt på sin stol och frågade lite saker men hon satt helt still i alla fall =)

Besöket gick fort och vi fick komma in tidigare än utsatt tid och detta gjorde så att vi var klara när jag egentligen skulle fått komma in!

Sen skulle vi till tandläkaren men jag körde fel då jag inte kört från Skövde hållet innan. Men efter att ha vänt en gång så kom jag rätt. Nikki skulle på 3 års kontroll och vi fick komma in 20 minuter tidigare här med! Dubbelbokning misstänker jag att det var för hon i kassan sa att det såg konstigt ut. Besöket gick hur bra som helst och härifrån kom vi också ut när vi egentligen skulle fått komma in! Bra dag för en gångs skull! Jag som var beredd på att få vänta extra överallt.

Nikki var hungrig så vi tog en snabbfika på Waynes Coffee på Esplanaden. Jag hade missat vagnpengar så fixade det samtidigt. Sen gick vi till apoteket för att hämta ut Noras allergimedicin men då hade ju inte det kommit in. Men efter lite prat så visade de sig att det redan fanns allergimedicin på Noras “konto” som skrevs ut i höstas. Jag trodde att läkaren då skrev ut medicin till förkylningsastman. Så vi slapp gå tomhänta därifrån =)

Maxi fyller 20 år i år så de hade lite kalastajm där. Det var personal som delade ut presentpåsar som vi fick med lite smått och gott i. Sen ville Nikki ha en ballong så det fixade vi och hon fick dra fiskdamm och fick ett memory där i. Sen in o handla på Maxi. Men vad folk där va! Det tog år och dagar kändes det som innan vi var klara. Dyrt blev de, men inte så konstigt när man handlade till två kalas plus mat i veckan!

 

images