2013-05-02 10.28.47

Igår var jag och Nora på BVC. Allt gick bra som tur var! Hon är 97.5 cm lång och väger 14.65 kg. Det betyder att hon gått ner 0.3 kg sen i höstas men det var ingen fara då hon fortfarande låg bra på sin kurva. Hon äter som en häst och hon har börjat springa och greja så det är väl anledningen till viktnedgången då hon var rätt stillasittande förut. Men nu springer hon hem från dagis nästan varje dag. Hon vill vinna över Nikki =)

Sen tog vi även upp lite ditten och datten. Jag ska träffa en läkare nästa vecka för att prata om D-vitaminupptag som tydligen kan vara försämrat med vårt syndrom. Sen fick jag även BVC-sköterskan att skriva in om Malign Hypertermin i Nora och Nikkis journaler. Dock så måste jag själv få KSS att skriva in de i deras journaler och de va ju inte lika villiga till det bara för det är så långt bak i ledet. Men vad gör vi om vi är med i en olycka och jag och Johan inte kan prata och barnen måste sövas??

Sen pratade vi lite om att Nikki går sent med sina fötter så hon ska få hänga med till läkaren som ska kolla på henne när hon går. För ibland är det så att hon nästan snubblar på sina egna fötter. Så jag hoppas vi kan få komma till ortopeden för eventuellt få inlägg eller nåt i skorna.