20130502_121947-kdcollage

Nu är vårmånaden här! Det firas med sol för andra dagen i rad. Blåser kallt så det är inte så skönt ute ändå. Men man blir ju glad av sol. Tyvärr har jag inte hunnit njuta mycket av den då det är mycket som står på schemat idag.

Igår i alla fall var det 1 maj och röd dag. Så underbart att ha älsklingen hemma mitt i veckan =) Tidigt på morgonen var vi uppe för dagen skulle bjuda på besök av mamma, Jörgen och Linus.

Strax efter halv tio kom dem och vi var precis klara så vi packade in oss i bilarna och begav oss till Bergs Prästgård. Vi kom perfekt i tid och innan det var kö. Så skönt att slippa sitta i en sån bilkö som vi fick göra förra året. Vi gick runt och tittade på kalvarna och kossorna. Vi fick mjölk och bulle. Nora var nog i himlen. Bullmonster som hon är. Barnen tyckte dagen var superkul och de tröttnade inte ens på att behöva vänta på att kossorna skulle släppas för det fanns massor att titta på.

När klockan började närma sig elva så gick vi upp och tog platser och sen var det dags för lite tal som vi inte hörde något av för vi stod så långt bort men hade desto bättre utsikt. Barnen tyckte det var spännande att se på kossorna när de “bråkade” som Nora förklarade att de gjorde. Vi fikade med macaronsen som jag bakat och de fick höga betyg av allihopa så mamma fick med sig ett antal hem =)

Sen hem och barnen hoppade på studsmattan och lekte med Linus. Nora sammanfattade att det bästa med hela dagen var att Linus var med och lekte med dem =)