2013-05-07 13.25.21

Idag har det nästan känts som sommar ute! Så underbart väder! När jag tittade på termometern vid lunch förstod jag varför jag tyckte det var så varmt när jag hämtade Nora på dagis. Nikki har fått vara hemma för hon hade läkarbesök på BVC på morgonen och sen är hon superförkyld så tyckte att hon kunde få vara hemma idag.

Läkarbesöket gick bra och hon går snett med fötterna men hon är fortfarande rätt liten så vi ska avvakta till oktober och är det inte bättre då så ska vi få en remiss till ortopeden. Jag passade även på att boka tid för provtagning för Nora för vi måste kolla hur hennes kalcium och D-vitamin nivåer ligger för det ska tydligen vara nåt med vårt syndrom att vi inte tar upp det som det ska.

Imorgon ska de bli sämre väder och det känns inte alls kul. Får hoppas att det kommer tillbaka snart igen! Kommer skriva om helgen sen när jag har tid men nu måste jag hjälpa till med läggning av barnen!

2013-05-07 17.24.19