Det är inte klokt vad tiden går. Jag vet inte vart den tar vägen. Ibland känns det som att det var igår man blev förälder för första gången men samtidigt så kommer man verkligen inte ihåg hur det är att inte ha barn. Det känns som en sådan naturlig del av vardagen att ha sina små vid sin sida som växer och bara blir större.

 DSC01323

Detta är en utav de två första bilderna som togs på Nora. Den togs när jag fortfarande låg på operationsbordet så detta tillsammans med den andra bilden är så jag fick se Nora de första 15 timmarna ca. Jag fick ju inte träffa henne med en gång. Mitt lilla gryn <3

På sjukhuset (11)

Denna bilden togs när Nora var 3 dagar gammal. Nu ser hon lite mer ut som en riktig bebis fast i miniformat.

DSC06319

Ettårsdagen firades i stugan ute på Kållandsö. Nora var i centrum och en av den vårens finaste dagar var just den dagen. Det roligaste med alla paketen var självklart snörena!

IMG_3684

2 årsdagen firades också ute på Kållandsö. Denna gången snodde dock lillsyrran mycket uppmärksamhet men Nora visade stolt upp sin lillasyster så det berörde inte henne det minsta att hon var tvungen att dela denna dagen med Nikki <3

IMG_4587

3 årsdagen firades hemma på Läckögatan. Nora fick ett pannband som fick sitta på resten av dagen. Hon tyckte att hon var superfin!

IMG_6092

4 årsdagen firades hemma i Timmersdala. Mormor stod för tårtan som hade ett motiv av Nora och en liten Hello Kitty bild bredvid. Denna var mycket poppis hos den nyblivna 4 åringen!

IMG_0293

Äntligen var 5 årsdagen här. Den firades med barnkalas på lördagen, släktkalas på söndagen, familjekalas på måndagen och dagiskalas på onsdagen. Tror minst sagt att 5 årsdagen har firats mest av alla födelsedagar hittills och Nora har varit supernöjd och lär inte glömma hur det är att fylla 5 år i första taget.

Det är kul att följa utvecklingen under varje år. Man ser hur hon har utvecklats från att vara den lilla minibebisen till en stor flicka. Hon är inte den där lilla krabaten längre utan nu är hon faktiskt ett barn som börjar skolan nästa år. Det är inte klokt. Hon är smart och intelligent men lite väl envis emellanåt men det är väl sånt man får leva med helt enkelt <3