Onsdag 25 maj 2022. Dagen innan Kristi Himmelsfärd. Vilket betydde halvdag på jobbet. En dag jag gjorde hemifrån då jag skulle till tandläkaren direkt efter. Arbetsdagen segade dock fram trots halvdag men jag hade världens mysigaste sällskap så jag ska inte klaga.

Jag kom iväg lite tidigt till tandläkaren och tur var det för Nora ringde och sa att de fick sluta tidigare så jag hann åka o hämta upp henne vid sjukhuset innan det var dags för tandläkaren.

Inga hål denna gång. Lite tandsten o ta bort. Men det var jag beredd på då jag själv känner att det finns lite tandsten bakom tänderna plus att det hela tiden fastnar mat mellan de bakersta tänderna. Då brukar det vara tandsten som är boven. Så ska tillbaka o ta bort det om några veckor. Ska bli så skönt!

Fick även erbjudande om den där tandvårdsförsäkringen. Men kommer nog inte teckna den även om månadskostnaden inte var hög. Trodde faktiskt jag skulle hamna på en högre summa då jag fick rotfylla en tand när jag var 20 år. Men samtidigt så har jag aldrig haft några hål eller större bekymmer sen den rotfyllningen och den var jag tvungen att göra då de slarvat med en lagning jag gjorde när jag var tonåring.

När vi var klara for vi in till centrum för såg på nätet igår att Skövde Kommun uppmuntrade alla barn o unga att åka o låna böcker för de skulle bygga om barn och ungdomsavdelningen på biblioteket. Snacka om att både jag och Nora blev förvånade när hela avdelningen redan var nedplockad. Men personalen var gullig och hjälpte oss att börja rota igenom böckerna så vi fick med oss 3 böcker till Nikki. Tyvärr bara 1 fembok men det var det som de hittade. Sen fick vi även med oss två andra serier av Enid Blyton. Se vad hon tycker om dem.

Innan vi fortillbaka hem så fick det bli en tur till Elins också. Nora ville att vi skulle kolla på en skolavslutningsklänning som hon kollat ut. Tyvärr fanns den inte kvar i rätt storlek men vi hittade en annan jättefin klänning som fick hänga med hem istället.

Här tog min ork slut så vi fick hoppa Stadium som jag hade tänkt köpa ett par byxor på samt kolla på morsdag presenter. Men det var bara att glömma och åka hemåt igen. Helt slut när jag kom hem och har inte gjort många knop. Gått mellan Noras rum, köket och soffan typ.

Nu ligger jag i sängen och klockan är 20.45. Undra hur länge det ska vara såhär. Men än så länge är det bara att acceptera läget.