I torsdags var det Kristi Himmelsfärds dag. I flera år har vi pratat om att åka till Liseberg på våren så i år tog vi tag i det. Perfekt med att åka en torsdag så kunde jag vila fredagen som jag tog ledigt samt hela helgen. Kunde verkligen inte bli bättre.

Så i torsdags morse åkte vi först och hämtade Elin och sen åkte vi iväg till stora staden. Resan dit gick bra. Småregnade hela vägen. Men när vi började närma oss Göteborg så sprack det upp men det blåste rejält.

Vi kom fram till Liseberg strax efter att de öppnat. Julia stod o väntade på oss så vi skyndade att plocka ut biljetterna och gick sedan in i parken. Jag o tjejerna började med Lisebergsbanan för att sedan åka upp till Helix. Det stod att det skulle vara 30-40 min kö. Okej sa vi det funkar ändå. 70 minuter senare kom vi fram och fick äntligen åka. Elin gillade den inte jättemycket men jag och Ni o No älskar den. När vi hade åkt klart och mött upp Johan o Julia så blev vi lite snopna. Jättemånga attraktioner hade stängt. Uppswinget, Turbo, Tempus, Valkyria, Atmosfear, Aerospin, Kaninlandsbanan, Flumeride m.fl. Vi gick o frågade några som jobbade i parken och de sa att de hade stängt pga vädret. Vaddå vädret? De blåser men så mycket blåser det inte ?!.

Men det var ju bara att acceptera läget och försöka komma på en plan B. Ponnykarusellen blev nästa anhalt. Sen hade jag som tur ställt mig i virituell kö till Helix så jag, Nikki o Nora åkte ett varv till. När vi var klara hade flera attraktioner öppnat igen fast det nästan blåste mer.

Tyvärr var det väldigt långa köer till Valkyria hela dagen så det blev ingen tur där i. Men lite Kållerado, Underlandet, Uppsvinget m.m. blev det i alla fall. En runda i spelhallen också. Jag var den enda som vann. En liten rädisa i gosedjur. Förra året vann Nora en paprika så vi kör på grönsaker i vår familj. Synd att Johan tvingade mig att slänga min Purjolök som jag vann i sexan. Stjärnvinst dessutom.

Dagen försvann väldigt fort och helt plötsligt var det kväll och dags att åka hem.

Dagen efter blev det soffläge hela dagen. Orkade inte många knop här hemma. Vilade vilade o vilade. Som tur var kunde jag kolla på One Tree Hill på tvn. Älskar ju den serien!

Men tack vare en hel dags vila så var jag okej redan på lördagen. Så då blev det lite städning i badrumsskåpet och en tripp till Skövde o köpte skolavslutningsskor.