Fick en gullig bild från älsklingen idag. En liten misse som tittar in när han sitter på toa. Det är nästan som när barnen var små. Man fick aldrig vara ifred på toa. Jag tillbringade förmiddagen på jobbet och for hem vid lunch och fortsatte jobba hemifrån. Hjördis blev jätteglad när jag kom hem och har inte lämnat min sida förrän jag slutade jobba. Då masade hon sig upp och gick ut i kattgården.

Hon älskar verkligen sin kattgård. Jag är glad att vi byggde den. Hon är ute o myser flera gånger varje dag. Både dag som natt. Vi har en kamera där inne som håller koll på henne. Ibland har hon världens ryck ibland ligger hon bara o njuter.

Idag fick vi inbjudan till skolavslutning för Nora. Men svårt o veta man ska gå eller ej. Hon vill att vi ska komma men bara om andra klasskompisar har med sig sina föräldrar. Annars är det ju pinsamt. Så vi får se hur det blir. Nikkis skolavslutning kommer vi i alla fall att gå på. Det ska bli mysigt för det är i kyrkan i år igen.

Sen vill jag ha semester. Jag är så redo för semester nu. Men det känns som en evighet till det är dags och när den väl kommer så försvinner den i ett nafs. Än så länge har vi inga direkta planer mer än att åka runt på dagsutflykter. Vi ska vänja Hjördis o vara med så att vi kan ha med henne på semester nästa år.

Förhoppningsvis blir det en varm sommar så vattnet blir varmt. Då kommer det bli en hel del SUPturer också. Än har vi inte tagit årets premiäråk men det får bli snart hoppas jag. Men har inte varit så duktig på att träna upp rätt muskler i vinter. Men det får väl bli sommarens projekt istället.