IMG_4860

Usch nu är det kallt och trist ute. Det har snöat och regnat om vartannat i flera dagar nu. Det är glashalt ute och man är livrädd varje gång man sätter sig i ett fordon som går på hjul. Jag förnekar verkligen inte att jag MYCKET hellre skulle ha varmt och skönt nu. Sommar vore inte fel. Med detta sagt så är det bara 4 dagar kvar till julafton.

Det är inte klokt. Julkänslan lyser med sin frånvaro trots en pyntad gran, julgardiner uppe, tomtarna framme och nästan alla julklappar inköpta. Jag har verkligen inte hunnit reflektera över detta. Det har varit en väldigt intensiv höst. Det har varit fullt upp i skolan nästan hela tiden. Nu såhär sista veckan avslutar vi med två stora inlämningsuppgifter, en gigantisk redovisning och ett hemskt prov. Provet kommer dessutom sista dagen. Blä säger jag bara.

Vi fick även dåliga nyheter idag. Vårt schema för nästa termin kommer troligtvis bli rätt dåligt. Känns inte så motiverande att komma tillbaka i vår. Fast ändå kommer det vara motiverande på ett sätt för jag fullkomligt älskar att gå i skolan nu. Jag tycker det är superkul. Vi är en skön klass och de flesta lärare är bra. Det finns självklart de som är sämre men det får man väl ta.

Jag läser något som jag tycker är intressant och roligt och jag hoppas på att få jobb inom det när jag läst klart för detta är nog något jag verkligen skulle vilja jobba med. Siffror är min grej det har jag iofs alltid vetat om jag bara tänkt efter!

Hur är det med familjen i övrigt då? Hyfsat nu. Älsklingen har vart sjuk men han är på bättringsvägen nu. Så hoppas på att han kan jobba imorgon och flickorna äntligen få gå till dagis. De klättrar på väggarna här hemma och bråkar mest hela tiden. De saknar sina kompisar helt enkelt!