Vart tar tiden vägen egentligen. Allt bara springer fram och nu är de inte ens två veckor kvar till jul och jag har inte en fattat att det är december än!

Vad har hänt här hemma då? Mycket i skolan hela tiden. Nu har jag två redovisningar, två inlämningar, två grupparbeten och ett stort prov kvar. På två veckor…suck…

Barnen stormtrivs på dagis. Nora pratar om att få gå dit varje dag. Hon gör glädjerop när jag berättar på en söndag att imorgon får du gå till dagis. Det känns riktigt bra. Det var det man var mest orolig för när vi flyttade att barnen inte skulle trivas på dagis. Nikki trivs också jättebra plus att hon får vänja sig vid att vara ifrån storasyrran lite ibland och det är heller inte något som är fel.

Igår var jag och Fia på IKEA och köpte lite skit jag glömde köpa förra veckan. Sen lunchade vid med Fredrik, Felix och Louise. Mycket trevligt. På hemvägen stannade vi vid Landhs och åkte förbi mamma med lite saker och fikade. Jag åt en kladdkaka med phiadelfiafyllning. Mycket god!

Kvällen spenderades hemma med Familjen, Fia, Ica, Polly och Malin. Mycket trevligt. Vi satt och tjötade skit och spelade spel. Nora ville inte riktigt sova för det var ju så spännande att det var folk hemma men tillslut somnade hon.

Halv nio kom hon intassande i vårt sovrum och viskar. Mamma gå upp nu. Vilket menas att hon berättar att hon gått upp och även vill att jag ska komma upp.

Nu blir det frukost sen ska vi bort till Fias föräldrar och baka pepparkakor =)

DSC02341

Mina små trollungar när vi provade kläder inför Lucia =)