DSC02001

Nu får jag skriva ett litet snabbt inlägg. Ska till dagis om 10 min och flickorna sitter fortfarande i pyjamas. Inte bra Z!

Känner lite skuldkänslor av att jag är så dålig på att uppdatera här så det får gå som det går med barnen. Vet att vi kommer att komma i tid iaf. Det tar ju inte lång tid att gå till dagis som tur är =)

Idag kommer dagen bestå av plugg plugg o plugg och lite julklappsinhandling och sen det bästa av allt. Mys med Sara <3

Jag har även bestämt mig för att ta tag i min vikt igen. Jag har ju totalt tappat fotfästet och låtit kilona smyga sig på igen. Jag vet att jag gjort fel, jag vet vad jag har gjort för fel, jag har varit medveten när jag gjort felen, jag vet att såhär borde jag inte göra. Det är det som är så hemskt. Jag har varit 100% medveten om vad jag har gjort. Jag har varit 100% medveten om vad som har hänt. Jag har varit 100% medveten om att detta är FEL!

Men så är det när det har varit mycket hela hösten. Det är fel att skylla på det för så många gånger jag har kunnat stoppa det och inte har gjort det. Det är fel!

Men men 2012 är det händelsernas år kanske? Jorden ska tydligen gå under då. Lika bra att gå under smal eller vad säger ni?