Denna dagen började TIDIGT! Nora vaknade kl 04.00 och ville upp och leka med sina nya leksaker. 04.40 tröttnade hon på att leka själv och tvingade mamma och pappa att vakna och stiga upp efter 3 ½ timmes sömn. Härligt.. eller inte..

Vid nio somna trollet igen och älsklingen somnade med en stund. Jag kunde dock inte slappna av och sova.

När klockan började närma sig elva så fick jag liv i de båda sömntrollen och vi packade våra väskor och satte oss i bilen och åkte till Max för lite mat. Sen for vi till Skövde Arena för bad för hela slanten.

Nora hade superkul. Hon ville bara bada mer mer o mer. Att man kunde simma ut var mycket spännande! Sen gick vi upp för lite fika men Nora kunde inte hålla sig lugn så lång tid innan hon ville i och bada igen <3

Blev bad en bra stund till innan vi fick försöka övertala Nora att vilja gå upp. Tillslut gick det med mutning om att åka hit snart igen.

Väl hemma var det till att städa upp i Noras bombnedslag. Dock så surade hon hela tiden och låg i sin säng. Hon ville minsann inte hjälpa till. UNGAR!

Men nu är det fint där inne =)

Sen efter Nora var lagd så kom Fia på lite besök. Myspyskväll med Tacos och Film! <3 Det var ett under att jag lyckades hålla mig vaken hela filmen. Det var nära flera gånger att jag somna!

Så nu ska jag krypa ner under täcket och sova och hoppas på en lååång sovmorgon!