Idag kom älskade gumman hem efter visiten hos mormor o morfar. Nora var överlycklig att syster äntligen kom hem!

Mormor o morfar var kvar en stund och fikade lite innan de vände hemåt igen.

Då var det bara dags att mata flickorna och lägga dem för de va så trötta mina små hjärtan. Under tiden de fick mat gick jag in och byggde om Nikkis säng. Jag tog bort ena spjälsidan och satte upp en liten kant. Så nu är hon stor tjej med säng som hon kan gå i och ur själv!

Jag var väldigt orolig för nattningen för jag kommer ihåg hur besvärlig Nora var när vi skulle vänja henne vid att sova i spjälsängen utan spjälsida. Hon sprang upp hela tiden och vägrade sova när mamma eller pappa var i samma rum.

Men jag hade inte behövt vara orolig. Jag låg inne hos Nikki en stund men hon kunde inte riktigt slappna av märkte jag. Hon ville gärna pilla och leka med mammas ansikte hela tiden. Så jag smög ut och trodde att hon snart skulle komma upp efter mig. Men ingen Nikki. Tio minuter senare tassar jag in i hennes rum och blir mycket förvånad. Hon ligger och sover!

IMAG1071