microsoft-comfort-curve-keyboard-3000Klantig det är precis det rätta ordet för mig! Igår när jag skulle stänga av datorn så skulle jag bara ta ett kort med mobilen. I handen hade jag ett glas med TREO och i andra handen telefonen. Jag ställer ner glaset för att ta kort och då glider telefonen ur handen ur mig och trillar rakt ner på glaset som välts över tangentbordet. Vilket resulterar i ett blött tangentbord och en halvblöt mus. Dock fungerar allt idag sa älsklingen men vi köpte ändå ett nytt tangentbord när vi ändå var i Skövde för mitt älskade Saitek tangentbord sjöng sin sista visa med en icke fungerande Ctrl knapp. Den jag använder till alla kortkommandon.

Vi hittade ett Microsoft Comfort Curve Keyboard 3000 på Mediamarkt. Känns väldigt ovant att skriva på det då det är upphöjt i mitten. Bättre ergonomiskt antar jag. Det känns nästan som ett måste på bra fingersättning för att ens ha en chans att skriva rätt bokstäver =p. Det bästa av allt var att det skulle kost 249 men eftersom det är mellandagsrea så kostade det bara 149 och det såg vi efter att vi hade bestämt oss =)