cerberus

Satte mig och faktiskt tog mig tid till att ställa in Cerberus nu. Älsklingen har pratat om detta program säkert ett år men jag har inte orkat ta tag i det. Men idag så. Nu blev jag intresserad och helt plötsligt tyckte jag det var ett helt fantastiskt program.

Det är alltså en anti stöld app. Skulle min mobil bli stulen kan jag be appen ta kort, jag kan lokalisera vart mobilen är, jag kan be den skicka ut ett alarm med ett meddelande och lite sånt smått och gott!

Jag var ju tvungen att testa såklart! Den lokaliserade mobilen exakt! Alarmet tjöt hemskt och nu har jag även ställt in att om man slår fel skärmlösen så tar appen ett kort. Så försöker du snoka i min mobil när jag inte är hemma på vårt Wifi då vet jag vem du är om du inte slår in rätt pinkod på första försöket!

Usch va många bilder på mig själv jag kommer att ha :p Skriver ju fel lösen rätt så ofta..haha!

Nästa projekt blir att ställa in Samsungs grej också så har man dubbelt skydd =)