postr_l

Eller inte.. kom inte på någon bra rubrik…dålig fantasi idag tror jag.

Igårkväll var i alla fall jag och Fia på bio och såg Ego. En kanonfilm i min smak. Tur att jag inte gick med älsklingen för han skulle säkerligen inte gillat den så mycket som jag gjorde!

Det var en film helt i min smak. Helt klart. Det handlar om den Egokära Sebastian som blir blind efter att ha krockat med en skylt. Han blir helt galen när han får veta att han är blind. Hans föräldrar vill göra allt för att hjälpa honom men han vill inte ha någon hjälp.

Men så anställer dem Mia som ska vara Sebastians assistent. Hon är en helt vanlig tjej och inte alls en sån tjej som Sebastian skulle titta efter om han hade sett. Han är nämligen så extremt utseendefixerad.

Men mellan Mia och Sebastian växer det fram en fin vänskap som är påväg att leda till något mer. Då ringer läkarna och berättar att de kan operera Sebastian så han kanske kommer att kunna att se igen!